Wednesday, 21 March 2012

wordless wednesday - lunchdate

1st moms-lunchdate after confinement.farah,shila & i.

Gemuk lagi aku - still not get my pre-pregnancy weight lagi even semua baju muat seperti biasa? apekkaahh??

Shila (tokey herbalife) is so kurus now dan aku jeles. T__T

gambar ni buat aku gelak sampai terduduk sebab cube tengok pic mamat belakang Farah, interframe, ngam-ngam je kat bahu Farah. Hahaha type ni pun buat aku ketawa.

credit pix - shilashower

12 comments:

salzahari said...

nice orange laa baju ko

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

apesal ko nampak sweet eh za? tudung ko kah? mekap ko? isk, betul ni..berseri2 pulak lepas pantang neh.. :)

ShilaShower said...

post pregnancy ko boleh jugak lagi pakai melaram, aku dulu langsung out of size, sadis benooooo.

tokey herbalife? hahaha. macam maju jaya sangat jer lah kan bisnes. T___T

ShilaShower said...

post pregnancy ko boleh jugak lagi pakai melaram, aku dulu langsung out of size, sadis benooooo.

tokey herbalife? hahaha. macam maju jaya sangat jer lah kan bisnes. T___T

eray said...

ever azza kate still x dpt weight yg dulu, but u still look great!

Eliss Mie said...

kurus jer nampak ko tu. yang tak kurus tu yang pakai baju purple tu.hehehehe.mati aku kena marah ngan farah.hehehe

yatie chomeyl said...

shawl & baju u tantekk...eh, u pun tantek jugak ;)

isabelle said...

farah muka semacam sbb mamat tu enterfrem kat bahu dia

Siti Fatimah said...

semua slim ok! me lagi worst sob sob....

Farah said...

hahahaha azza kalau gelak over!!

takpe weii tunggu aku selim jugak pas beranak hahahaha

shakeymirza said...

azza nampak cam budak sekolah pulak dlm pic ni.. sweet sgt

Saya said...

aza,betul tak kite cakap,kali ni beseri2 lepas pantang,tak pucat.anyway,shila tu n aza mcm adik beradik ler..mcm same je muke korang berdue.aza nak kurus ape ni?takkan tulang muka kot..kaki dah kecik pe..