Monday, 29 June 2009

I love weekends…

Pagi ni saya masuk office lambat 4 minit. (HR sekarang dah mula berkira-kira setiap saat masuk office). Airyll bangun awal betul pagi ni. Dahla saya masih mamai-mamai lagi. Semalam tidur lewat pukul 3 sebab Afiz ajak layan DVD movie.

Cerita semalam. – Sarakids Open Day.
Semalam kitorang sampai jugak ke butik Sarakids kat Shah Alam ni even main terjah jek tak print map. Yakin tau jek mana tempat. Padahal cume tau TTDI Jaya. Nasib sampai tersaing dengan Farah.Geng karib macam biasa..hehe.. Farah, Hanz & Me.
Besday girl yang cute.
Sessi memotong kek.
Sessi potong kek untuk Father’s Day pulak.The food.
The environment.
Papa, tambah koleksi CD Airyll yerk..
Port kitorg…Keh keh
Airyll dah jumpe kawan, duduk dalam khemah, terus takmo mama dukung.
Watie mempromo gymboree.. Oke oke..kitorg pi nanti..hehe. Jom pi saing Munira..
Penat main terus tidur…
At last we met si comel Farell ni. Mak dia pun comel.. HeheMe & FoxyFarah.
Jumpe kak Intan yang agak2 dah 10 tahun lebih kite tak jumpe kan? Last dulu masa skolah2. Amek gambo dengan prize dia. siap dapat 1st cabutan bertuah..Me, Farah & Isabelle..
Dengan Su. Lupe nak bodek Su mintak discount on Lunatots..:P
Dengan geng-geng MSK.
Syaz demo new design punyer ring sling. If bawak duit lebih sure dah rembat satu.. huhu
Me with Rinie yang babyface…came alone. Tak dapat jumpe baby Dani. HuhuFun aah semalam. Hopefully next time ade lagi yang big-big gath yerk Mommy Lina… Hehe..

Sabtu. Ni pulak update cerita BBQ session kat my house on Saturday. Afiz buat gathering kawan-kawan dia masa kat Sekolah Sains Selangor.

Nasib pot luck. Kalau tak terduduk tuan rumah a.k.a me nak masak semua. Dah la tak pandai masak.HuhuThe environment.
Satu2nya kawan saya yang dijemput & datang - Ucu. Su & Iki yang takut Airyll..hehe..cutenyer.Ni buli kawan ni.Then, Sabtu jugak pi jumpe MamaFiza untuk session homeschool kat KLCC. Nanti la update. Nak pi layan contest banyak-banyak yang due date esok…

Monday blues betulla harini..

22 comments:

zalyeaclik said...

Salam Azza,cm nampak ko punye bdn naik blk la...Hrtu masa Hajar's Wedding slim gile aku tengok ko...Baik keep on diet...

azzamoro said...

zalyaclik - tuh aa.aku kene start pose balik neh... huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tu mcm hubby kawan aku-ikram kan?

Queens said...

Azza lawa ar tudung u..colorfull.suit ngan u

Hanz said...

Azza, nk 'curi' gambo kita 3orang..gambo my hubby amek, muka i sememe jer..ha,ha..

Great meeting you all again...

precious innocent said...

hooo.. betul la yg i dok selisih tu u... i pueh dok imagine azzamoro nie yg mana.. segan nak tegur, takut salah org... huhu...

-mama emma-

Elyn said...

pergh byk tul aktiviti u azza mesti fun kan???

eiNa said...

ayrill nmpk cam big boy larr.. main sendiri2 jek..

:: m.u.n.i.r.a :: said...

wah..ko org first yg publish entri psl gath nih!
hehehe malu plak aku berposing ngan ssc hanz tu.

Farah said...

ko nak pi ek gymboree tu..kalau nak pegi nak ituuuttt!!

hehe selamba buat port sendiri kat belakang tu ek..

Hanz said...

Azza, thanks for the pics! Nak ikut sama gak gymboree tu...

azzamoro said...

Elissmie - haah..ikram.. kwn baik laki aku tu..

Tiara - mekacheh..tp badan tak kurus macam u lagi neh..huhu

Hanz - oke.ade lagi ur pics i tak masukkan..nanti i emel.

Mama Emma - kite lagi segan nak tegur u. kite tengok dari jauh jek..huhu

Elyn - fun..lenkali join aa elyn..

Kak Ina - dah pandai membuli kawan2 dia ni..

Munira - haha..jadik org 1st dapat hadiah ker?

Farah - jom pi skaliiiii

Hanz - jom Hanz.. nanti kite set date eh..

achee_b165 said...

wah..sungguh meriah.. rugi x pegi...

intan mutuks pun ada.. x nmpak pun puyutt? hihihih

~p-na mama oja~

i am a mummy said...

azza!this is my email. tengkurinanda@gmail

thankssss!

yaya said...

aku tak dpt gi kerana melawat orang sakit di icu apsh. best gak ye u all!

~ As ~ said...

Azza, aku tgk gmbar2 ni... hot2 la mama zaman skrang eh??? uishhh msti aku segan giler klau jmpa korang...

UmmiKhayra said...

Bestnya MOD tu... rugi2....

Nak join gak g gymboree tu... :P

Watie Aziz said...

wah, baguslah hang dah update ..harusss ku curi gambar2 kat sini ..hahaha...lawak jer tgk aku cam cikgu cikgu tgh ngajar anak murid ..sungguh2 terangkan tuh..hahahah

ha ...korang gi sesama ok gak...tapi make sure Level anak korang sama2 tau ..kalau lain2 level, tak leh satu kelas .. rasanya Afif & Ayrill lain Level kot.. cuba tgk dalam kat tuh, bhg Level...:) just call utk wat appnt dulu lah yerk ..nanti dorang bgtau time & date yg sesuai, yg ada kelas utk level yg sepatutnya korang masuk..:0 hope uols have fun!

mama zharfan said...

hi azza..salam perkenalan yer...i attend event tu tak kenal saper2 pun..u dah ada member2 kamcing rupanya :p more fun lah yer!!

DaZzlingLilLy said...

bestnyer weekend..ramai u jumpa blogger lain

Siti Fatimah said...

hi azza....
bestnyer kita dpt jumpa lagik di sara kids.... :) hope to meet u again and again....

sarakids said...

azza... barulah ku tau rupanya u yang sponsor kek secret recipe yang sedap tu... tu pun sebab dah dpt gambar dr photographer... Thanks ye dear... mmg licin!!!!